Utvendige fasader 1

Utvendige

fasader

Ønsker du å bytte kledning eller friske opp din fasade?

Riktig montering og behandling er avgjørende for å sikre lang levetid. Ytterfasadens primæroppgave er å beskytte veggkjernen mot klimapåkjenning, likevel er det ikke alltid det er godt nok å kun bytte kledning.

Veggkjernen bør kanskje utbedres og etterisoleres samtidig.
Dette er både er energismart og man får en bedre bolig å bo i.
Når en etterisolerer må man også tenke på at huset skal puste, og det kan være lurt å få installert balansert ventilasjon som sikrer avtrekk og tilførsel av frisk luft.
Varmen gjenvinnes og overføres til den friske luften som trekkes inn.

Taket er husets viktigste fasade, og har flere oppgaver i tillegg til å holde huset tett – det er også viktig at det er riktig isolert for at boligen ikke skal tape mye varme. Det største varmetapet skjer gjennom taket hvis det ikke er isolert godt og har riktig kjerneoppbygning. Varmen møter et kondenspunkt i taket som kan forårsake store materielle skader. Ofte oppdages ikke dette før det er for sent.

Vi ser dessverre alt for mange i dag som kun skifter taket uten en helhetlig plan for hvordan en i samme operasjon kan utbedre taket til å spare varme, samtidig som en sikrer boligens evne til å puste.

Om du velger å etterisolere så har Enova ulike støtteordninger for dette. Vi har 2 sertifiserte energirådgivere som kan hjelpe til med å utarbeide en helhetlig plan for tiltaket som skal gjennomføres. Du kan da søke om støtte på inntil kr 150 000,-  som knyttes til oppgradering av bygningskropp.

Vi tar på oss oppdrag både med fasade og tak. Etter befaring kan vi utarbeide pristilbud og skissere en god plan for en helhetlig oppgradering.

Rehabilitering av fasade

Rehabilitering av fasade er en viktig del av vedlikeholdet av en bygning. Det er ikke bare estetisk tiltalende, men det bidrar også til å beskytte bygningen mot vær og vind. Byggmester Syversen har lang erfaring med rehabilitering av fasader, og vi kan hjelpe deg med alt fra enkle utbedringer til fullstendig renovering.

En fasade som er i dårlig stand kan føre til en rekke problemer, som fuktinntrengning, varmetap og skader på bygningens struktur. Derfor er det viktig å ta tak i problemene så tidlig som mulig. Våre eksperter kan hjelpe deg med å identifisere eventuelle skader og komme med anbefalinger for hvordan de best kan utbedres.

Vi bruker kun de beste materialene og teknikkene for å sikre at fasaden din blir både vakker og holdbar. Enten det er snakk om pussede fasader, murfasader eller andre typer fasader, har vi kompetansen og erfaringen som trengs for å gjøre jobben riktig.

I tillegg til rehabilitering av fasader, tilbyr vi også andre tjenester som kan være aktuelle i forbindelse med fasadearbeid, som for eksempel etterisolering og utskifting av vinduer. Dette kan bidra til å forbedre bygningens energieffektivitet og komfort.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring og et tilbud på rehabilitering av din fasade. Vi ser frem til å hjelpe deg med å gi bygningen din et nytt liv!

Tidligere prosjekter